Airmiles op de weg


Frequent flyers van KLM, de zgn. FlyingBlue members, kunnen nu ook airmiles sparen met het boeken van hun vliegveldtaxi vanaf en/of naar het vliegveld. Dat kan op het FlyingBlue "zusje" DrivingBlue.com.

DrivingBlue.com wordt qua technologie en fulfilment volledig verzorgd door TaxiTender, een van de bedrijven uit onze actuele portfolio. Met de toevoeging van dit loyaliteitsprogramma aan het stuk "ground transportation" vanaf en naar het vliegveld, zowel thuis als op bestemming, wordt de door2door experience verder gefaciliteerd.


Van FlyingBlue naar DrivingBlue: airmiles verdienen op de airport transfer boeking

Deze samenwerking die al langer bestaat maar onlangs in het nieuwe TaxiTender jasje is gegoten, past goed binnen TaxiTenders B2B strategie, waarmee TaxiTender door commerciële samenwerking met grote reismerken beoogd zo goed mogelijk "in the flow" van online boekingen van andere (aanpalende) vervoers- en verblijfscomponenten vertegenwoordigd te zijn.

De samenwerking met KLM onder het DrivingBlue label als de "grondequivalent" van het bekende FlyingBlue is voornamelijk gericht op de zakelijke reiziger, waarop de labelkeuze ook goed aansluit. Door de herkenbare airmiles incentive ook op de vliegveldtaxi toe te passen, ontstaat er in samenwerking met KLM een mooie basis om de zakelijke reiziger in combinatie met zijn KLM ticket ook zijn vliegveldtaxi vooraf te laten boeken.