Finishing Touch (1998-1999)


Portfolio van afgeronde projecten - Finishing Touch

Finishing Touch is een toonaangevende drukwerkveredelaar. Met specialismen foliedruk, pregen, stansen en beveiligen van drukwerk worden klanten in binnen- en buitenland al 12 jaren bediend.

Als je bijvoorbeeld een etiket op een fles of een verjaardagskaart tegen komt waarop je zilver of goud gedrukt ziet, is de kans groot dat deze zilveren of gouden indrukken door Finishing Touch zijn gedrukt.

Datzelfde geldt voor relief op drukwerk of apart gesneden hoeken en vormen, alsmede voor hologrammen en watermerken op gedrukte objecten die daarmee beveiligd wordt tegen kopiëren, wat een sterk groeiende markt is. 

Groei en bedrijfsuitbreiding


Finishing Touch heeft sterk specialistisch vakmanschap in een eigentijds en schaalbare vorm weten neer te zetten en gestaag te laten groeien. Juist de drukwerkveredeling is en blijft een groeimarkt: productverpakkingen die meer opvallen of hoogwaardiger ogen, objecten die beveiligd moeten worden tegen kopiëren. Daarin zit groei terwijl er overall minder gedrukt wordt. De sterke klantloyaliteit in combinatie met het schaarse specialisme dat Finishing Touch bedrijft,  heeft geleid tot gezonde groei en de noodzaak om in 2016 te verhuizen naar een groter pand in Nuth.

Onze betrokkenheid


De ondernemers achter ScaleUPmanager.nl hebben de oprichters van Finishing Touch begeleid in de overgang van werknemer naar zelfstandig ondernemer, hebben het business plan voor de onderneming ontwikkeld en de bedrijfsfinanciering geregeld. Tevens geadviseerd rondom strategische samenwerkingsvraagstukken en voorkomende ondernemersvragen. Van daaruit hebben de ondernemers en de onderneming zich op eigen kracht ontwikkeld tot wat er nu staat. Een prachtige onderneming, in eigen tempo gegroeid met tevreden terugkerende klanten.