We've been there before..


ScaleUPmanager.nl bestaat uit ervaren ondernemers die meerdere malen het traject van innovatief idee tot start, opschaling en vervolgens (strategische) exit hebben meegemaakt. Met elkaar. Daarin zo'n beetje alles zijn tegengekomen wat je tegen kunt komen, onder verschillende conjuncturele omstandigheden en standen der techniek. In meerdere branches en aan "alle kanten van de tafel": als dga, informal investor, coach, interim, adviseur, onderzoeker, bestuurder en fondsmanager. Mooie exit successen gerealiseerd. Vele crises overwonnen. Mede daardoor de nodige creativiteit, doorzettingsvermogen en zelfspot ontwikkeld onder het motto "failure is not an option". 

Drs. Henk Ceha


Drs. Henk Ceha - ScaleUPmanager.nl

Bouwjaar 1967, gezin, 3 zoons. Bedrijfseconoom van huis uit. Product van de Tilburgse en Maastrichtse Universiteiten. Afstudeerscriptie ("award winning") werd direct zijn eerste onderneming (Business Compass), daarna nooit meer gestopt. Naast het bouwen aan de eigen ventures honderden ondernemers geadviseerd en begeleid in hun route van startup naar scaleup en verder. Creatief. Analytisch. Strateeg en dealmaker. Tempo liefhebber.

henk@scaleupmanager.nl

Rob Adriaens


Rob Adriaens - ScaleUPmanager.nl

Bouwjaar 1965, gezin, 1 dochter, 1 zoon. Na het VWO en een kort verblijf aan de Maastrichtse Universiteit de SPD-I opleiding afgerond. Al op hele jonge leeftijd bezig met beleggen en ondernemen in het klein. Die fascinatie voortgezet door bij klasgenoot Henk Ceha in een pril stadium al in Business Compass in te stappen. In de ventures daarna is dit partnership gebleven. Lijdt aan natuurlijke "information obese". Trendwatcher. Common sense guy.

rob@scaleupmanager.nl